INTERCAMBIO CON ITALIA

INTERCANVI AMB ALUMNAT ITALIÀ

   Un any mes els alumnes italians de l'istututo comprensivo Oreste Giorgi de Valmontone han gaudit de l'hospitalitat de les nostres families de segon d'ESO i, com no, dels nostres costums, la nostra terra i la nostra gent. 

   Per tal de donar-los la benvinguda, els nostres alumnes van agafar els seus instruments i van interpretar diversos temes musicals. Després, un pare i una mare van fer una demostració dels balls populars de la nostra terra, al temps que anaven explicant-los cadascuna de les peces de roba que formen el traje típic. El resultat va ser magnífic. 

   Ha sigut una setmana molt intensa amb diferents visites a Alacant, Valencia, fàbrica de guitarres Alhambra..... En definitiva una experiencia inoblidable per a tots gràcies a l'inestimable col.laboració de de les famílies, de tot el claustre de professors que hi col.laboren perquè esta activitat puga portar-se a terme i per suposat de tot l'alumnat que hi participa que amb el seu entusiasme fa que any rere any el projecte educatiu del nostre centre vaja enriquint-se.

 

Modificado por última vez enViernes, 30 Noviembre 2018 13:13
(0 votos)
Visto 63 veces